Annonce:

7 ud af 10 elbil-ejere brokker sig over det samme i Danmark

7 ud af 10 danske elbil-ejere synes, det er besværligt både at gennemskue prisen ved de offentlige ladestandere og holde styr på abonnementerne.

Besøg vores annoncør:

Et af argumenterne for at købe en elbil er, at det hele skal blive så meget lettere. Det holder bare ikke stik, mener syv ud af 10 danske elbil-ejere.

De føler sig nemlig fortabte på lademarkedet. Det viser en ny undersøgelse, som Norstadt har lavet for energiselskabet Q8.

Helt konkret svarer mange elbilsejere, at de finder lademarkedet herhjemme uigennemskueligt. Sådan har 7 ud af 10 eller 56 procent af de adspurgte bilister det.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Q8 i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Legendarisk Mercedes genopstår med V6-motor og mindst 450 hk

Samtidig viser undersøgelsen, at desto længere tid, man har været elbil-ejer, desto sværere bliver det at gennemskue den egentlige pris for opladning på farten.

– Undersøgelsen sætter endnu en tyk streg under, at lademarkedet herhjemme er meget svært at gennemskue for de danske bilister.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Selv elbilsejere, der har haft deres elbil igennem en længere periode, finder det svært at gennemskue markedet. Det burde jo normalt være omvendt, siger Marc Skriver-Bayer, der er e-Mobility Manager hos Q8.

Det besværlige ved elbil sætter også sit præg på vejene. Hele 47 procent af elbil-ejerne svarer, at det er mere besværligt at køre på ferie i Danmark i en elbil sammenlignet med en diesel/benzinbil. Og når det gælder turen til udlandet, er det hele 61 procent som finder det mere besværligt.

– Forhåbentlig kan vores app gøre ferieturen i elbilen lidt mindre bekymrende, men der er ingen tvivl om, at det uoverskuelige lademarked herhjemme også præger elbilsejernes planer om en bilferie, siger Marc Skriver-Bayer.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler