Monster-mercer har seks hjul


Den ultimative håndværkervogn har selvfølgelig tre aksler, fordi intet mindre kan gøre det.

Nogen vil sige, at det her bare er en Nissan Navara med Mercedes-stjerne i køleren. Og ja, det er det. Men det er også en sekshjulet satan imponerende frihøjde.

Og ja, så kan det godt være, at Mercedes trak X-Klassen hurtigere ud af programmet, end arbejderne på fabriksgulvet kunne nå at samle modellen, men se lige dette eksemplar. Det var jo bare sådan, I skulle have gjort. Ik’, Mercedes?


Men det er ikke Mercedes’ egen kreation det her. I stedet har hollandske Classic Youngtimers stået for forkromningen. Og de lover, at det ikke bare er show det hele. Men at X-Klasse faktisk er bygget, så du kan byde den lidt af hvert i terrænet.

Faktisk alt. Forstået på den måde at den sekshjulede arbejdshest er hele 10 centimeter højere end en almindelig X-Klasse. Og nu vi er ved det, har hollænderne udstyret bilen med en Panamericana-grill. Eller i hvert fald en der ligner noget, som kunne falde i hak med det øvrige Mercedes-program.

Søg selv på Google efter det. Buret har Carlex stået for. Desværre – kan man sige – er der ikke sket det vilde under hjelmen. Faktisk er der slet ikke sket noget. For her er det stadig de 260 hestekræfter og 500 Nm fra en diesel-V6’er, som har magten.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk