Reklame:

Medie: “Kevin Magnussen har fået ultimatum af Haas”

Den 30-årige dansker ved stadig ikke, hvad han skal næsten år. Ikke officielt altså. Og er der faldet et ultimatum fra Haas’ side, skriver medie.

Kevin Magnussen har grund til at svede en smule disse dage. I hvert fald over fremtiden på kort sigt.

Efter det sidste løb på Formel 1-kalenderen for 2023 – det er i Abu Dhabi – har danskeren ikke længere noget sæde i verdens fineste løbsserie. Det har holdkammeraten Nico Hulkenberg officielt heller ikke.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Men de seneste uger er det flere gange antydet – både i danske og internationale medier – at Hulkenberg er den Haas-kører som sidder mest sikkert i sædet.

Under Ungarns grand prix i sidste redegjorde teamchef Gunther Steiner for situationen i Haas-garagen. Hulkenberg klarer sig med 9 ud af holdets foreløbig 11 point i denne sæson bedst.

LÆS OGSÅ: Rigspolitiets egne tal afslører: Her står Danmarks mest indbringende fotofælder

– Kevin ved, han er nødt til at indhente Nico. Nico er bare bedre i øjeblikket. Og det har Kevin ikke noget problem med at indrømme, lød det fra Steiner.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Og selvom det ikke lyder som verdens største ‘trussel’ set med danske øjne, kan teamchefens ord kun opfattes på én måde. Det mener GPFans.com. Nemlig som et ultimatum til Magnussen.

Selv tager Magnussen umiddelbart holdkammeratens forspring på pointtavlen med sindsro.

– Både Gunther og jeg ved, at min kontrakt udløber ved udgangen af året, så der vil selvfølgelig være forhandlinger (om en ny kontrakt, red.)

Reklameblok:


– Hvornår de finder sted, eller om de allerede er i gang, er ikke noget, jeg vil uddybe, før der er noget mere konkret.

Samtidig ved Magnussen dog også godt, at der skal ligge en kontrakt, hvis han gør sig forhåbninger om at køre med i Formel 1 næste år. Og den kontrakt er det måske kun Haas der kan komme med.

– Men hvis jeg vil køre næste år, så skal jeg underskrive en ny kontrakt.

– Jeg er ikke så bekymret for det, da der ikke var nogen problemer med det før.”


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?