Reklame:

Magnussen på podiet – “Det sikrer Le Mans-billetten”

Jan Magnussen og Lars Engelbrekt sluttede på en andenplads i Michelin Le Mans Cup på Spa-Francorchamps i Belgien. Det sikrer billetten til næste års 24 timers-løb på Le Mans.

Jan Magnussen var tilbage på podiet, da han sammen med Lars Engelbrekt sikrede en andenplads for GMB Motorsport i femte afdeling af Michelin Le Mans Cup på Spa-Francorchamps.

Det tre biler store danske motorsportsteam tog samtlige GT3-podiepladser i løbet og sikrede dermed både teammesterskabet og en billet til 24-timersløbet på Le Mans i 2023.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Jan Magnussen og Lars Engelbrekt startede det 110 minutter lange løb på en fjerdeplads i GT3-klassen. Løbet blev flaget grønt i regnvejr og var generelt præget af svære konditioner med flere ulykker og safetycars undervejs.

LÆS OGSÅ: KLUMME: Her burde det koste kørekortet at køre 60 km/t

Men duoen klarede sig igennem, og Jan Magnussen kørte forbi målflaget i hælene på teamkammeraten Gustav Birch, som sammen med Kasper H. Jensen tog sejren.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Det var en kæmpe fornøjelse at være med på holdet og hjælpe GMB Motorsport til at nå deres ultimative mål allerede i deres debutsæson, nemlig at sikre en entry til 24-timersløbet på Le Mans.

– Det var et udfordrende ræs, men Lars (Engelbrekt, red.) leverede en stærk indsats i regnen, og teamet havde styr på tingene i pitlane. Kæmpe tillykke til hele holdet med teammesterskabet og ikke mindst med billetten til Le Mans, lyder det fra Jan Magnussen.

Jan Magnussen kører også Le Mans Cup-finalen med GMB Motorsport, hvilket sker den 15.-16. oktober på Formel 1-banen Portimao i Portugal.

Reklameblok:Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?