Reklame:

Le Mans-hold giver helt op

Efter at have kørt med i verdens hårdeste 24-timers løb i tre sæsoner giver holdet nu helt op. 2023-udgaven af Le Mans blev det sidste for amerikanske Glickenhaus.

Glickenhaus 007 har været til at kende. Men nu forsvinder den fra World Endurance Championship-serien og dermed også Le Mans-gridden.

Holdets grundlægger, den 73-årige James Glickenhaus, siger, at det er ved at løbe tør for penge.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Motorsport.com.

– Det giver ikke mening for os at stille op. For at være konkurrencedygtige er vi nødt til at udvikle bilen og kører med to af dem. Og det er ikke en opgave, et privathold kan løfte.

LÆS OGSÅ: Chok på vej – danske bilister skal igen forvente benzin til 20 kr. literen

– Den eneste måde, vi kunne have gjort det på, var sammen med en sponsor. Eller hvis en kunde ville have betalt for at køre vores bil, lyder det fra stifteren.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Men ingen af delene er altså lykkes James Glickenhaus. Havde han og holdet kørt med i Le Mans næste år, ville de da også skulle slås mod endnu flere fabrikshold.

Både Porsche, Peugeot, Ferrari, Lamborghini, BMW og mange flere fabrikstøttede står på spring for at slås om Le Mans-trofæet næste år.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?