Reklame:

Schumacher langer ud: “Han bør skride fra Haas”

Schumacher-lejeren har stadig ikke glemt Haas’ fyringen af Mick Schumacher – og nu er onkel Ralf Schumacher igen på banen.

I Schumacher-lejeren har man meget lidt tilovers for Haas som Formel 1-hold. Særligt teamchef Gunther Steiner har siden fyringen af Mick Schumacher fået hårde ord med på vejen.

Men her en halv sæson senere har især Ralf Schumacher – tidligere Formel-kørere og bror til Michael Schumacher – stadig noget mindre pænt at sige om holdet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Denne gang er det dog mere eller mindre camoufleret som et råd til Haas’ nuværende tyske kører, Nico Hulkenberg.

For hvis Hulkenberg vil gøre sig nogen forhåbning om genrejsning i Formel 1, siger Ralf Schumacher, bør han søge langt væk fra Haas-garagen.

LÆS OGSÅ: Politiet knalder over 1.100 bilister på samme strækning

– Ethvert andet sæde ville være bedre for Hülkenberg,.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

– Med hensyn til hans fremtid er det tvivlsomt, hvor mange andre F1-muligheder, der er for Hülkenberg. Sandsynligvis ville enhver mulighed være bedre for ham end Haas.”

– Set udefra får man det indtryk, at der er mere potentiale i de andre hold. Hos Williams bliver der for eksempel investeret mange penge, og der er nyt momentum der, men også hos Alpha Tauri. Hos Haas får man derimod indtryk af, at tingene står stille.

– Men det er ikke let at finde et nyt sæde til Nico. Han har lidt fået et image som en perfekt kvalifikationskører, men han kan ikke helt indfri sit potentiale i løbet. Derfor vil han rigtig gerne have en god racerbil.”

Reklameblok:


– Jeg tror, han kæmper lidt med, at han ikke har mulighed for at bevise det. Ikke desto mindre synes jeg, han gør et godt stykke arbejde, skriver Ralf Schumacher i en klumme for Sky Germany.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?