Reklame:

Politiet knalder over 1.100 bilister på samme strækning

Over 1.100 kørte i den samme fælde, da politiet afviklede en storstilet færdselskontrol.

Det væltede ind med biler og mennesker til Skagen. Sådan plejer det at være i forbindelse med uge 29. Den såkaldte Hellerupuge.

Nogen, der også plejer at være på pletten er politiet. Og i år var ingen undtagelse. Nu har Nordjyllands Politi gjort status, og den viser, at over 1.100 bilister får en kedelig hilsen fra ordensmagten ovenpå Hellerupugen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Helt præcist får 1.181 bilister en hilsen fra Nordjyllands Politi. 30 af dem fordi de havde drukket for meget. 24 bilister var narkopåvirket, mens 50 kørte for stærkt. Af dem kørte 13 så stærkt, at de nu helt må aflevere kørekortet.

Yderligere 24 blev taget i at tale i telefon bag rattet, og så røg enkelte knallertkørere i politiets kontrol. Fem motorcyklister får også en hilsen fra politiet. Den ene må i lighed med de 13 bilister aflevere kørekortet.

LÆS OGSÅ: Nye tal: Konfiskerede vanvids-biler har indbragt staten over 16 mio. kr

Men der er ingen beslaglæggelser i blandt Nordjyllands Politis fangst.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

– Der blev i alt under færdselsaktionen uddelt 268 bøder for diverse overtrædelser af færdselsloven, og hertil kommer den automatiske trafikkontrol – dvs. fotovognene.

– I forbindelse med deres kontroller blev der udstedt 913 bøder for at overtræde hastighedsgrænserne,’ lyder det fra politikommissær ved Nordjyllands Politi Jess Falberg i en pressemeddelelse.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?