Lamborghini har produceret Urus nummer 15.000


Fabrikken i Italien skulle kun bruge tre år – den potente SUV er en kæmpe succes.

At overgive sig til SUV-produktion er muligvis den bedste beslutning, Lamborghini har taget. Eller fået taget for sig? I hvert fald økonomisk. For det går strygende med salget.

Faktisk går det så godt, at samlebåndet på fabrikken i Sant’Agata lige har kunnet spytte Urus nummer 15.000 ud. Alene i juni måned i år samlede de ansatte på fabrikken hele 2.796 eksemplarer af den vilde SUV.

Rent salgsmæssigt udsletter Urus da også sine sportslige søsterbiler Huracan og Aventador. Dem har Lamborghini ‘kun’ solgt 1.532 og 524 af i løbet af årets første seks måneder.Flere gode nyheder 
De gode nyheder stopper dog ikke her. Faktisk var det første halvår af 2020 det bedste for Lamborghini – nogensinde.

Urus nummer 15.000 er bestilt i farven Grigio Keres Matt og skal en tur til england, hvor den nye ejer venter. Vedkommende får glæde af en fire-liters biturbo-V8’er med 650 hestekræfter.

PS: Vidste du, at da Lamborghini viste det første Urus-koncept frem, var bilen udstyret med den samme 5.2-liters V10-motor, som findes i Hucaran og Audi R8?Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk