Reklame:

Kvinde stjal Kia for at komme til jobsamtale på stripklub

Da politiet konfronterede kvinden med tyveriet, slog hun det hen, med en bemærkning om at hun returnerede Kia’en.

Hvad gør man ikke for at nå en jobsamtale? Tja, man stjæler i hvert fald ikke en bil. Eller gør man?

Lige det problem med samvittigheden havde 20-årige Kasia Shelton, da hun for nylig stjal en Kia Optima.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Bilen kørte hun til en stripklub, hvor hun efterfølgende gik til en jobsamtale. Ifølge retsdokumenter opsøgte den 20-årige kvinde kort for jobsamtalen en bilforhandler i Indiana, USA.

Her bad en sælger hende vente et kort øjeblik, da en telefon ringede. Det øjeblik var nok til, at den 20-årige forsvandt med nøglerne til en Kia Optima årgang 2013. Ja, og bilen.

LÆS OGSÅ: Regeringen lover bilister 500 millioner kroner

Herpå blev politiet tilkaldt. Ordensmagten var dog ikke umiddelbart i stand til at finde hverken den 20-årige eller bilen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Men de forbandt alligevel Kasia Shelton med tyveriet, da hun havde indtastet sine personoplysninger på bilforhandlerens hjemmeside i forbindelse med ‘prøvekørslen’.

Kia’en blev først fundet senere. Men ikke hos forhandleren. Kasia Shelton havde efterladt den 32 kilometer væk. Selv påstod hun dog, at hun havde returneret bilen med nøglerne i tændingen.

Nu er hun sigtet for brugstyveri af bilen. Den slags sker også herhjemme. Eksempelvis tilbage i april, hvor en biltyv væltede en Citroën, som han ville parkere, rundt på taget. Læs mere her.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?