Kevin Magnussen: “Det er en overscoring”

Foto: Andy Hone/ LAT Images

Kevin Magnussens nye makker på sidelinjen er noget af en overscoring. I hvert fald hvis man spørger danskeren selv. 


Det er ikke mange dage siden, vi her på Boosted.dk kunne fortælle, at Kevin Magnussen har fået ny makker. Løbsinginøreren Mark Slade er nemlig kommet på Haas’ lønningsliste, og han skal fremover guide danskeren rundt på Formel 1-kalenderen.

LÆS OGSÅ: BRØLER: Der er problemer med nyt fartbump til 1 mio. kr

Og nu sætter Magnussen selv ord på det, han kalder ‘lidt af en overscoring’. Slade er nemlig ingen Hr. hvem-som-helst.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Han er lidt af en overscoring. Jeg har arbejdet sammen med Mark før, da jeg var hos Renault. Og han er en kompetent, rar fyr, siger Kevin Magnussen til TV3 forud for weekendens først træning til Singapores grand prix.

Og det kan der være noget. Mark Slade har nemlig været chefingeniør hos Renault. Tidligere har Slade også guidet både Mika Hakkinen, David Coulthard og Kimi Raikkonen til de smarteste træk i løbet af en grand prix-weekend. Han var endda den sidste i ørene på Michael Schumacher inden tyskerens definitive pensionering i 2012.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Selvom Slade hjælper Magnussen i denne weekend, så må de to snart undvære hinanden igen. Haas’ har nemlig ikke kunnet nå at skaffe Slade et arbejdsvisum til Japan, og derfor må englænderen blive hjemme i næste weekend.

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk