Kender du den håndbyggede ‘Corvette’ fra Italien?

Foto: www.mazzantiautomobili.it
Foto: www.mazzantiautomobili.it

Navnet er Mazzanti Evantra, og hvad den ikke har i design, har den i power.

Et lille italiensk firma, der kalder sig Mazzanti Automobili, lancerede tilbage i 2013 en bil ved navn Evantra. Den har ikke fået ret meget opmærksomhed, selvom den faktisk produceres i fem styk hvert år.


LÆS OGSÅ: Afløseren til McLaren F1 bliver helt vanvittigt retro-cool

Evantra er en tosæders superbil, som er designet af Luca Mazzanti. Udvendigt findes bilen i to udgaver. En almindelig Evantra og så en Millecavalli-version. Selve designet er der – som med alt andet her i verden – delte meninger om, men ingen kan fornægte, at bilen er helt unik…


Indvendigt satser firmaet på, hvad de kalder “total customization”, så her kan du få, næsten hvad du beder om. Det kan du ikke ude bagved, hvor motoren buldrer.

I den normale Evantra er der en LS7 V8 fra en Corvette (deraf øgenavnet ‘den italienske Corvette’), som yder 750 hk. Det giver en acceleration på 3 sekunder fra 0 til 100 km/t. Tophastigheden hedder 360 km/t. Men Millecavalli-versionen har twinturbo og yder 1.000 hk. Så hedder tophastigheden pludselig 402 km/t, og 0-100 km/t tager blot 2,7 sekunder.

Prisen skulle starte ved omkring 4 millioner kroner.

Herunder kan du se et videoklip med flere versioner af den specielle superbil:

Foto: www.mazzantiautomobili.it
Foto: www.mazzantiautomobili.it


Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk