Kan du se, hvad den 20 år gamle bil gerne vil ligne?

Hvis du ikke kan vente på den nye Nissan 400Z, som i øvrigt aldrig kommer til Europa, så er løsningen måske her.

Nissans nye Z’er – 400Z – kommer ikke til Europa. I danske indkørsler? Glemt det. Desværre. Altså medmindre du tage alt besværet med import og typegodkendelse på dine egne skuldre.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Når det så er sagt, er der jo ingen, som forbyder dig at gøre forsøget. Og her tænker vi ikke så meget på importen af den nye bil, men mere det at få en 20 år gammel 350Z til at ligne noget yngre. Sælger hævder, at de to biler på trods af aldersforskellen faktisk er meget tæt på hinanden. Både når det kommer til propertioner, størrelse og generel styling.

Arbejdet har derfor2 ‘kun’ består af få fremstillet nye kofangere, kølergrill, diffuser, sideskørter og bagklap. Altså er bilen visuelt set mere eller mindre bygget op på ny. Motormæssigt er der dog ikke sket det vilde. Faktisk er der slet ikke sket noget.

Den nye Z34’ers 3,5-liters twinturbo V6-motor er den altoverskyggende grund til, at 400Z ikke kommer til Europa. Emissionskravene har kvalt den idé. I stedet må man nøjes med den gamle V6’er og 300 hestekræfter.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

1
2
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk