Annonce:

Jeremy Clarkson langer ud: “Halvhjerner!”

Det kan godt være, Jeremy Clarkson ikke længere laver bilprogrammer til TV. Men de firehjulede kan han ikke helt slippe.

Han har selv sagt, at han aldrig skal lave bilprogrammer igen. I hvert fald ikke til fjernsynet. Men Jeremy Clarkson kan nu alligevel ikke slippe de firehjulede helt.

Men for nylig blev det måske lidt for meget for den 63-årige brite. Også selvom han er en garvet journalist og egentlig burde kende spillets regler.

Nogle journalister fik således ren besked, da Clarkson blev set i en ny McLaren 750S. En bil, der i England, selvom de ikke skal slås med voldsom registreringsafgift, alligevel koster 267.000 pund svarende til 2,3 millioner danske kroner.

– Det er en presse-bil, I halvhjerner. Jeg skriver om den for The Sunday Times, skriver hovedpersonen selv til et screenshot, han har lagt på sin Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: Bilister kan være blevet snydt af svindel-benzin i årevis

Clarkson hentyder formentlig til det indtryk, en ny artikel i avisen Daily Mail giver af ham. Nemlig at han netop selv har ofret penge på den hundedyre superbil fra Woking.

Men det er altså ingenlunde tilfældet. Omend Clarkson næppe mangler penge. Hvilket hans bil-CV vidner om. Gennem karrieren har han ejet alt fra en Ford GT til en CLK 63 AMG Black Series.

Faktisk er der, ligesom i et afsnit af Grand Tour, på Wikipedia et helt afsnit med Jeremy Clarksons biler gennem tiden. Hvis man nu er nysgerrig.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler