I USA fylder bange bilister benzin i plastikposer

foto: Markus Spiske fra Pexels

Efter et hackerangreb på styresystemet bag en central olieledning i det østlige USA hamster desperate bilister benzin på de dummeste måder. 

Du har nok allerede set et, to eller ti klip af det på de sociale medier. For efter et hackerangreb på central olieledning i det østlige USA er desperate bilister begyndt at hårde benzin i alt lige fra almindelige benzindunke til plastikposer.

Det sidste skal man i den grad holde sig fra. For selvom der visse steder på den amerikanske østkyst, som følger af hackerangrebet, lige nu er alvorlig mangel på brændstof, så er det en virkelig dårlig idé at fylde benzin plastikposer.


Det burde være indlysende, alligevel har de amerikanske myndigheder følt sig nødsaget til at advare mod netop det. Blandt andet i en række ret eksplicitte tweets.

Rørledningen, der blev sat ud af spillet, forsyner amerikanerne med 2,5 millioner tønder brændstof om dagen. Ifølge firmaet bag olieledningen skulle systemet været oppe at køre igen allerede.

Det skal da også siges, at det nok mest berømte klip på Facebook om ‘opbevaring af benzin i plastikposer’ lige nu er tre år gammelt. Det har altså intet med den nuværende situation at gøre.

 Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk