Reklame:

Hold bilen pæn og ren i hverdagen med disse råd

Det kan være en smule irriterende, hvis bilen altid ser støvet og beskidt ud. Det kan dog være svært at undgå, hvis man ikke husker at gøre den ren, og især også, hvis man bor ned ad en grusvej eller lignende, hvor der er en masse støv. Læs videre her for at finde gode råd til, hvordan du holder bilen pæn og ren i hverdagen.

Få et abonnement til bilvask

Hvis du ønsker at holde din pin flot og skinnende, men ikke selv gider og vaske den derhjemme, er det en god ide at tage den i bilvask. Det kan dog hurtigt blive lidt dyrt, hvis man ofte skal have sin bil i bilvask. Det kan derfor være en fordel at købe et abonnement til bilvask, som i sidste ende vil spare dig penge, mens bilen holdes flot og ren.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Find ubegrænset bilvask på abonnement her. På den måde vil du nemlig få muligheden for at tage din bil i bilvask så ofte, som du vil. Du kan for eksempel et par dage om ugen svinge forbi bilvasken efter arbejde – så bliver det næsten ikke nemmere at holde din bil ren og skinnende.

Regelmæssig indvendig rengøring

Det er dog ikke kun bilens udseende udvendigt der spiller en rolle for, om din bil faktisk er ren. Det er nemlig også en god ide at sørge for, at den også ser pæn ud indvendigt. Du kan eventuelt hver fjortens dag lave en grundig rengøring af din bil indvendigt, så den altid vil se ren og pæn ud.

Her kan du støvsuge bilen, så alt skidt og sand kommer ud. Overvej også at tørre fladerne af med en karklud, så der ikke sidder en masse støv. Dette er altså gode råd til, hvordan du kan holde bilen flot og ren i hverdagen.

Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?