Reklame:

Her står Peugeot 406’eren fra “Taxi” – “Folk kan køre en tur i den”

En bilforhandler har åbnet sin samling af foreløbig 43 biler, der er kendt fra diverse film-hit, for offentligheden.

I udkanten af Paris har den franske bilforhandler Franck Galiègue åbnet et helt særligt sted for folk med hang til biler.

Movie Car Central består lige nu af 43 biler fra diverse filmset. Nogle af dem er dog replikaer. Til gengæld er den meningen, at folk kan komme ind direkte fra gaden og leje en filmbil til en kort køretur.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Eksempelvis koste en tur i en replika af den berømte Back to The Future-slæde DeLorean DMC-12 100 euro. Mens en tur i K.I.T.T fra Knight Rider-serien koster lige under 100 euro.

LÆS OGSÅ: Ford giver op i Tyskland – flere tusinde mister jobbet

Samlingen består også af en af de Peugeot 406’ere, der i 1998 medvirkede i det franske filmhit Taxi.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Hagen ved det hele? Lejekontrakten, man skal skrive under på, forbyder kørsel på alt andet end en forudbestemt rute omkring Movie Car Central. Den er bare 3 kilometer lang. Til gengæld er der mulighed for at køre ruten flere gange.

Udover 406’eren fra Taxi rummer samlingen også den Miami Vice-hvide Ferrari Testarossa, en Nissan Skyline GT-R og en Mitsubishi Lancer Evolution fra 2 Fast 2 Furious. Og meget mere. Du finder Movie Car Centrals Facebook-side lige her.

 

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?