Hamilton over radioen – Det her løb er manipuleret


For alle andre end Mercedes kørte Max Verstappen sig til et verdensmesterskab i går – nu er en hidtil uhørt radiobesked fra Hamilton dukket op.

Mercedes er klar til at gå rettens vej for at vriste verdensmesterskabet ud af Max Verstappens hænder, også selvom Formel 1-organisationen i forvejen har afvist tyskernes protester.

Og nu er en hidtil uhørt besked fra Hamilton til garagen dukket op. Efter at Verstappen er strøget forbi englænderen, som i øvrigt bliver slået til ridder af den engelske dronning Elisabeth i denne uge, mere end antyder Hamilton, at han føler sig uretfærdigt behandlet.

– Det her er løb er manipuleret, man!, lyder beskeden tilbage til ingeniøren på pitvæggen.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:For alle andre end Hamilton og Mercedes er Max Verstappen dog verdensmester. Og her burde 2021-sæsonen været et overstået kapitel, men vi har nok næppe hørt det sidste til sagen.

Flere prominente, engelske navne støtter da også deres landsmand. På Twitter sammenligner fodboldkoryfæet Gary Lineker situationen med en fodboldkamp, hvor dommeren i de døende minutter beslutter sig for, at kampen skal afgøres på straffespark. Med den væsnetlige forskel, at det ene hold kun må spille i deres strøber.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:
Reklame-video:


Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk