Reklame:

Fyret i Formel 1 – nu skal han køre elbil igen

Han kunne ikke klare sig i Formel 1, så nu er det retur til Formel E, som hollænderen Nyck De Vries ellers har vundet.

Der burde egentlig ikke være noget at komme efter i Formel E. I hvert fald ikke for Nyck De Vries der har vundet serien.

Ikke desto mindre er det Formel E, hollænderen har kurs mod efter fyringen hos AlphaTauri. Den 28-årige De Vries har således skrevet kontrakt med det indiske Mahindra-hold.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det oplyser holdet i en pressemeddelse.

Dermed har inderne sikret sig en tidligere verdensmester. I 2021 vandt Nyck De Vries nemlig Formel E for Mercedes, inden tyskerne trak sig fra sporten.

LÆS OGSÅ: 64-årig stoppet med meget mystisk nummerplade

– Det er som at vende hjem. Jeg har været en del af Formel E-familien i tre sæsoner, og jeg kender alle rigtig godt, siger hollænderen om den nye kontrakt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Kontrakten giver hollænderen ‘en flerårige aftale’. Og det får han brug for. For i Formel 1 var De Vries ingen succes. Han formåede således aldrig at slutte bedre end nummer 12, før Red Bull, der ejer AlphaTauri, fik nok.

 


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?