Fordelene ved en fed kontinentalseng

Fordelene ved en fed kontinentalseng

Denne artikel er sponsoreret.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Når soveværelset skal indrettes, er der ingen tvivl om, at komfort er noget af det vigtigste. Sengen er det sted, hvor mennesker bruger en rigtig stor del af deres dag. I mange tilfælde næsten en tredjedel af dagen.

De fleste ved nok også, hvor stor forskel en god eller dårlig nats søvn kan gøre, og hvor meget det kan ændre ens dag. Derfor er det en god ide at investere i en fed seng, hvor kvaliteten er helt i top.

Der findes mange forskellig typer af senge, men en af de mest populære er kontinentalsengen. Den har mange fordele, blandt andet stor komfort og lækker kvalitet. Der findes rigtig mange gode modeller, og det kan være svært at vide, hvilken seng du skal gå efter. Heldigvis findes der også et hav af guides og artikler om de bedste senge på markedet. Læs videre for at lære mere om fordelene ved en fed kontinentalseng.

Komfort og fedt design

Af alle de forskellige typer senge på markedet er kontinentalsengen måske den mest komfortable. Her får du nemlig både komfort og fedt design med i pakken. En kontinentalseng består både af en boxmadras, en springmadras og en topmadras for ekstra komfort. Derfor er det den perfekte seng, hvis du vil have god støtte til, for eksempel, ryggen når du sover.

Det kan godt nok være svært at vælge mellem modellerne. Du kan heldigvis få dig et overblik over de bedste kontinentalsenge med Sengeguruens guide, hvor du hurtigt kan læse om forskellige senges priser og egenskaber.

En fordel ved kontinentalsengen er også, at den kan designes alt efter dine behov og efter, om du vil have en blød, hård, lav eller høj seng. Det er det smarte ved at have både en springmadras og en boxmadras i samme seng. Du får både stabilitet og komfortabel støtte, og med topmadrassen kan du tilføje et ekstra lag. Så kan du tilpasse den og skabe en fed seng, der passer til dig. 

Mange modeller og størrelser

Sammenlignet med boxmadrasser fås kontinentalsenge i et langt større udvalg og i andre størrelser. Så kan du for alvor udleve drømmene om en kæmpe seng, hvor der er god plads til at fylde og strække sig ud. Du kan for eksempel få en lækker kontinentalseng på 200×200 eller 180×200. Hvis du er højere end de fleste, eller bare vil have mere plads, kan du endda også få en seng på 180×210 eller 210×210. Hvem elsker ikke en seng, der er ligeså bred som den er lang.

Mange kontinentalsenge kommer også med en sengegavl, hvilket virkelig er en lækker tilføjelse til sengen og til soveværelset. Det gør også, at sengen er vildt behagelig at sidde i, og du kan helt sikkert blive i sengen hele dagen. En kontinentalseng kræver godt nok også lidt mere plads end en klassisk boxmadras, men det er til gengæld også pladsen, og investeringen, værd. 

Giv soveværelset et boost 

Et sidste fordel ved en kontinentalseng er, at den giver soveværelset et boost. Udover en god nats søvn gør en lækker seng nemlig også soveværelset til et fedt sted at være. En flot seng kan gøre meget for indretningen, specielt hvis materialerne og farverne passer godt ind i rummet.

Du kan for eksempel finde en seng i en lækker mørkeblå, grå eller sort farve. Farverne vil give rummet et fedt, strømlinet og moderne look. Farverne og møblerne kan tage dit soveværelse fra at se kedeligt og fantasiløst ud til at blive et lækkert og behageligt sted at være.

Du kan også kombinere den nye seng med et par fede plakater eller prints, måske en gammel filmplakat eller et flot foto, en flot lampe og nogle store, grønne planter.

Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk