Reklame:

Flere bilister forsøgte at flygte fra trafikrazzia

Politiet tog flere bilister i forsøg på at vende om, da der søndag aften var opstillet tungvognsrazzia i Brøndby.

Sammen med Vestegnens Politi kontrollerede Tungvognscenter Øst under Midt- og Vestsjællands Politi søndag aften i sidste uge, om lastbilchauffører overholder reglerne for ugehvil.

Det var dog ikke alle bilister, som var lige begejstret for udsigten til kontrollen. Så politiet tog flere af dem i at forsøge at vende om.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Reglen, der blev kontrolleret i søndags, skal sikre, at chaufførerne afholder mindst 45 timers hvile, hvor de ikke sover i lastbilerne.

Udover det kontrollerede politiet, om der blev betalt vejafgift på i alt 14 lastbiler. I de tre tilfælde, hvor chaufførerne forsøgte at vende om, står de hver især til en bøde på 10.000 kr. Mens vognmændene må aflevere 20.000 kr. hver til statskassen.

Det er bestemt ikke det eneste snyd, politiet er stødt på for nylig. Bl.a. aftale en duo bestående af søn og far, at de skulle snyde politiet bevidst. Det endte dog skidt for dem begge. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?