Annonce:

Filmholdet bag Fast and Furious får bøde på 7 millioner kroner

Mere end to år efter filmen gik i biograferne får folkene bag Fast 9 nu en uhyggeligt stor bøde for ikke at have styr på sikkerheden. Det kostede næsten en stuntman livet.

En stuntmand pådrog sig livstruende skader, da hans sikkerhedsline rev sig løs under optagelserne til Fast 9 i juli 2019.

Ulykken, hvor stunt manden faldt 8 meter ned, skete under nogle optagelser i England. Og det hele udviklede sig senere til en retssag mod produktionselskabet bag filmen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Den sag er nu afgjort med en bøde på 1 million dollar til produktionselskabet. Bøden får filmfolkene, fordi sikkerheden ikke var i orden, da stuntmanden i faldet både pådrog sig kraniebrud og en hjerneskade.

Det skriver BBC.

LÆS OGSÅ: Over 1.000 danske bilister ramt af uhyggeligt tyveri

Af dommen fremgår det, at filmholdet absolut ikke havde styr på sikkerheden under optagelserne. Dommeren i sagen mener desuden, at stuntmanden Joe Watts er heldig overhovedet at være i live i dag.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Ifølge Box Office Mojo tjente Fast 9 726 millioner dollar på at gå i biografer verden over i løbet af 2021. Det betyder, at produktionselskabet har måttet aflevere bare 0,14 procent af filmens indtjening i bøde for den uhyggelige ulykke.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler