Annonce:

Fans om Haas-fyring: “Sådan havde Schumacher det også!”

Gunther Steiner sidder måske tilbage med præcis den samme følelse, som han selv efterlod Mick Schumacher med, da tyskeren blev fyret, mener fans.

Gunther Steiner er fyret. Men det betyder sådan set bare, at han får igen af sin egen medicin. Det mener en række Formel 1-fans i hvert fald på det sociale medie “X” – det tidligere Twitter.

Oven på Steiners fyring mener fans nemlig at kunne se en række sammenfald med den behandling, Mick Schumacher fik, da den unge tysker mod slutningen af 2022-sæsonen blev fyret.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Gunther Steiner fik nemlig beskeden om sin egen afsked meget sent på året. Faktisk var det sidste løb på Abu Dhabi kørt, før den nu tidligere teamchef fik at vide, at kontrakten ikke ville blive fornyet.

Nyheden kom uventet for mange. Alligevel ser flere fans det ikke som den store overraskelse. “X”-brugeren Newtonian indrammer situationen ganske kort men meget præcist.

LÆS OGSÅ: Dansker lander drømmejob og bliver chef hos Ferrari

Andre Formel 1-fans på X hæfter sig ved, at Gunther Steiner næppe kunne have beholdt sit job, når Haas’ præstationer, som han havde ansvaret for, tages i betragtning.

Ud af 10 hold endte Haas som det absolut sidste i konstruktørmesterskabet. Set med danske øje var der heller ikke meget at juble over.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Kevin Magnussen måtte tage til takke med den næstdårligste placering blandt kørerne med et fast sæde gennem hele sæsonen.

Nu venter en sæson med en anden mangeårig Haas-ansat ved røret. Japaneren Ayao Komatsu, der i 2023 fungerede som holdets chefingeniør, er ny teamchef.


Annonce:

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler