En hasteopgave af den sjove slags: Dennis Lind kører ADAC GT Masters for Audi

Dennis Lind © WRT
Dennis Lind © WRT

Spændende hasteopgave for Dennis Lind, som den kommende weekend skal hjælpe med at sikre point til Audi-teamet WRT i det tyske GT3-mesterskab, ADAC GT Masters, på Red Bull Ring.

Dennis Lind får den kommende weekend mulighed for at vise sit værd på den Red Bull Ring, når han sammen med den belgiske Audi-fabrikskører Dries Vanthoor skal forsøge at sikre et topresultat i tredje afdeling af det udfordrende tyske GT3-mesterskab, ADAC GT Masters. Aftalen er kommet i stand efter et opkald fra det belgiske Audi-team, WRT, som manglede en erstatning for en af teamets faste kørere – og her var danskeren ikke sen til at sige jatak.

– Jeg glæder mig utroligt meget, for det er en kæmpestor mulighed for mig at komme på banen og kæmpe i en serie, som har meget opmærksomhed fra alle de store mærker og teams, og ikke mindst Audi, som er tæt forbundet med WRT-teamet. Jeg var ret overrasket over at blive tilbudt sædet, for det er ikke ligefrem dén slags opgaver, der drysser ned fra himlen. Men jeg er meget taknemmelig, og hvis det betyder, at der er mangel på gode kørere hos Audi, så er det jo ekstra vigtigt for mig at komme ned og gøre et godt stykke arbejde, lyder det fra Dennis Lind.


– Min makker, Dries Vanthoor, er en utrolig stærk kører, og efter at have kørt nogle løb mod ham vil jeg sige, at jeg er rigtig glad for, at vi skal konkurrere med og ikke mod hinanden. Han er benhård og altid med i topppen, så jeg synes, at vi stiller med et ret godt kørerlineup. Det bliver faktisk min debut på Red Bull Ring og også i en Audi R8, men kombinationen af de to ting lyder ret fed, og jeg har arbejdet en del i simulatoren for at forberede mig.

Dennis Lind © WRT
Dennis Lind © WRT

Der er 15 biler til start i det store ADAC GT Masters-felt, som foruden Audi også har deltagelse af performancemærker som Porsche, Lamborghini, Mercedes-AMG og Corvette. Løbsweekenden starter med træningssessions fredag, mens der både lørdag og søndag afvikles kvalifikation efterfulgt af et 60-minuttersløb. Begge løb kan ses live på www.adac.de/motorsport og på www.tvnow.de.

ADAC GT MASTERS
TIDSPLAN – RED BULL RING

Fredag 11. juni
10.25 – Træning #1 (90 min)
16.40 – Træning #2 (50 min)

Lørdag 12. juni
09.05 – Kvalifikation (20 min)
13.30 – Løb #1 (60 min)

Søndag 13. juni
09.00 – Kvalifikation (20 min)
13.30 – Løb #1 (60 min)

Følg med LIVE: www.adac.de/motorsport, www.tvnow.de

Dennis Lind © WRT
Dennis Lind © WRT


Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk