Reklame:

Emma blev mødt af klam overraskelse efter parkering: “Nogen har tømt sig ud over taget på min bil”

Den vrede besked kan Emma godt leve med. Det er straks noget andet med indholdet på taget af hendes bil.

Der er intet som en dårlig parkering, der kan vækkes andre vrede. Sådan synes det i hvert fald hvis man bevæger sig i trafikken dagligt.

En Audi-ejer blev eksempelvis hængt ud på det store internet sidste år, fordi hans R8 optog to parkeringspladser. Læs mere om den sag her.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Emma, der bor i den engelske by Barrow, mærkede en lignende vrede, da hun måske smed bilen lidt for hurtigt fra sig.

For ikke bare lå der en seddel der en seddel i forruden. Nogen havde også valgt at tømme en dåse baked beans ud over taget på Emmas bil.

LÆS OGSÅ: Afdød rallystjernes supersjældne Subaru forventes solgt for vanvittigt beløb

På Facebook skriver Emma, at hun mener det skete, fordi hun parkerede foran en port og dermed blokerede for gennemkørsel. Noget der er ulovligt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

– Det her er ikke en parkeringsplads. Folk har brug for at kunne køre gennem porten, og du stopper dem. Der er skilte på hver sin side af porten, der tydeligt viser, at man ikke må holde her.

– Gør det igen og vi vil kontakte kommunen. Hvis du vil have en parkeringsplads, må du stå noget tidligere op om morgenen, lyder truslen der er skrevet i hånden.

Den behandling – og frem for alt indholdet på taget – synes Emma ikke er helt fair.

Reklameblok:


– Jeg er en enlig mor med to job. Og selvom det er sjovt for nogle mennesker, har jeg bestemt ikke tid til at rengøre min bil.

– Jeg spurgte en anden ansat, om det var okay at holde op mod lågen, og han sagde, at det var fint, og at folk gjorde det hele tiden, lyder det i et opslag på Facebook, hvor billederne er hærværket også kan ses.

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?