Audi-ejer nægter at bruge én p-plads – “Jeg tager hellere bøden end bulen”

Hvor øm er du over for din bil? Næppe lige så meget som denne Audi-ejer.

Her på Boosted-redaktionen skal vi være de første til at forstå en lidt emsig bil-ejer. Vi passer også godt på vores firehjulede. Men der er bare nogle bilister som tager ‘ømhed’ til helt nye højder.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Som denne Audi R8-ejer fra Sydney i Australien. Han er flere gange blevet hængt til tørre på de sociale medier for sin manglende evne til at parkere. Men nu fortæller ejeren, der gerne vil være anonym, sin side af sagen til 7NEWS.com.au.

Som han ser det, er det nemlig ikke plads til Audi’en i en p-bås. Hvis Audi’en – som den skal – parkeres i én bås, er risikoen for buler, ridser og det der er værre for stor til, at det er noget, Audi-ejeren tør.

Så heller betaling parkeringsafgiften. Eller bøden hvis nu politiet kommer forbi.

Reklameblok:– Helt ærlig, så vil jeg hellere betale få hundrede dollars i p-afgifter end at skulle betale tusindvis af dollars for få rettet bilens dør, hvis uheldet er ude, fortæller bilisten.

– Egentlig burde bystyret se at få lavet p-båsene større og ikke bare holde dem på et absolut minimum.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk