Elon Musk: Ny Tesla kan ‘køre penge ind til sin ejer’

Verdens næstrigeste mand forudser, at en kommende Tesla-model vil tjene penge. Altså til sine ejere. 

Rygtet har svirret længe, og nu taler Teslas administrerende direktør selv om bilen. Altså igen. Endnu en model fra det amerikanske mærke er nemlig på vej. Af mange allerede døbt ‘Model 2’.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Og selvom Elon Musk, da han for nylig blev spurgt til det, ikke ville sætte noget navn på modellen, ville han gerne fortælle noget andet. Nemlig at han tror, den model kommer til at køre langt de fleste kilometer på egen hånd. Altså kun med hjælp af Teslas såkaldte selvkørende teknologi, Autopilot.

LÆS OGSÅ: Tesla-chef indrømmer. Ingen Tesla har nogensinde kunnet køre selv

Der er flere gange dukket billeder op af en Tesla-prototype, der er pakket ind på sådan en måde, at den mistænkeligt meget minder om en Mazda CX-30. Men det skulle altså være den nye ‘Model 2’.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Hvor er taxaerne, Elon?
En bil Elon Musk nu siger, at ejerne vil kunne gøre til en del af Teslas kommende flåde af robot-taxaer. Når de altså ikke selv lige bruger bilerne. Godt for bilerne, der ifølge Musk står stille op til 90 procent af tiden. Det skriver CarBuzz.

Musk har flere gange talt om Teslas robot-taxaer. For år tilbage lovede han, at de skulle køre rundt i USA senest ‘i løbet af 2020’. Tre år senere er der ikke skyggen af robot-taxaer at se i det store land. I hvert fald ikke med  Tesla-logo.

Tesla-chefen tror dog stadig på idé. Og faktisk også idéen om en endnu billigere model. Det er flere gange rygtet, at ‘Model 2’ vil koste omkring 25.000 dollar. Til sammenligning løber Teslas billigste bil – på det amerikanske marked – op i 42.300 dollar. Det er en Model 3.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk