Annonce:

Desperat Fisker sætter prisen voldsomt ned

Bilmærket Fisker, der er stiftet af den danske Henrik Fisker, kæmper for at overleve. I et forsøg på netop dét sætter mærket nu priserne ned.

Fisker forsøger desperat at undgå konkurs. I denne uge kom det frem, at en aftale med et større bilmærke, som Reuters mener er Nissan, er faldet til jorden.

Derfor er Fisker heller ikke berettiget til de 150 millioner dollar, som en investor havde stillet i udsigt. Så for at redde forretningen forsøger Fisker Inc. sig nu med markante prisnedsættelser på Ocean-modellen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det oplyser mærket i en pressemeddelelse sendt til Boosted-redaktionen, som dog indtil i eftermiddag har været under embargo.

I sammen pressemeddelse gør bilmærket det også klart, at man ikke kommentere på spekulation eller firmaets drift i øjeblikket.

Fisker har op mod 5.000 biler fra sidste års produktion, som man endnu ikke har solgt. Måske er det derfor, at priserne nu rasler ned på lagerbiler.

LÆS OGSÅ: Sådan er danske bilister stillet, hvis Fisker går konkurs

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Helt konkret falder modellen Ocean Extreme fra 61.499 dollar til 37.499 dollar. Mens en Fisker Ocean Ultra fra lageret falder fra 52.999 dollar til 34.999 dollar.

Også den billigste model – Ocean Sport – hakkes ned i pris. Helt konkret fra 38.999 dollar til 24.999 dollar.

Hvad de nye prisnedsættelser betyder for Fiskers strategi i Danmark, er onsdag eftermiddag endnu uklart.

Men det ligger fast, at Fisker i høj grad mangler penge. Før Børsen i New York tog beslutningen om at suspendere handlen med bilmærkets aktie, raslede den selvsamme aktie ned fra dag til dag.

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:

Og nu, hvor den altså ikke længere kan handles, ligger værdien på sølle 25 amerikanske cent. Det svarer til 17 danske øre.

Læs flere nyheder fra og Fisker her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler