Derfor er Boosted.dk blevet Danmarks største online bilsite

Danmarks største bilsite

Bilentusiaster skal kun kunne én webadresse i hovedet. Når det kommer til bilstof fra ind- og udland, er Boosted.dk nemlig Danmarks største bilsite.

Lige nu sidder du samme sted som mere end en halv million andre danskere hver måned. Nok er I hver for sig, men en altoverskyggende interesse for biler har I til fælles. Og netop derfor eksisterer Boosted.dk. Danmarks største bilsite er stedet, hvor du hver dag får serveret bilnyheder fra en flok bilfolk, der brænder lige så meget for noget på fire hjul som læserne på den anden side af skærmen.

Sådan har det været siden 2013, og vi bliver ved, så længe vi lever. For der er altid den næste nye bilmodel, den vildeste stump og de flotteste fælge at skrive om. Og sådan har det vel i bund og grund været, siden Karl Benz i 1886 tog patent på verdens første bil.

Danmarks største online bilmedie

Siden dengang har verden fået et helt anden tempo på, og bilen ligner ikke længere en hestevogn med motor. Det giver os til gengæld mulighed for at skrive om den udvikling, der nogle gange sker lige for øjnene af os. Både når det kommer til lancering af nye bilmodeller, sikkerhed, færdselsregler osv. Ja, og så selvfølgelig branchens mere problematiske sider.

Boosted.dk skriver om alt, der handler om biler. Også trafikforseelser. Foto: Rigspolitiet

Det hele finder du heldigvis ét sted – nemlig her på Boosted.dk. Stedet hvor den danske bilkultur om nogen dyrkes. Derfor kan du også læse om projekter fra de mange garager rundt om i landet.

Samarbejde med kollegaerne fra Bil Magasinet

At have så stor en bilplatform går selvfølgelig ikke ubemærket hen. Derfor har Boosted.dk etableret et spændende samarbejde med så anerkendt en aktør som Bil Magasinet. Hvilket blot giver læserene endnu mere indhold, og Boosted.dk har mulighed for at være først med det sidste nye. Eksempelvis når Volkswagen ruller en ny Golf GTI på gaden.

Det giver ikke bare én, men flere helt unikke muligheder for at nå et særdeles købestærkt segment af læsere i alderen fra 18 til 54 år. Hver enkelt Boosted-læser har da også ofte mere end én bil holdende i garagen, da vi har med ægte entusiaster at gøre.

Boosted.dk har over en halv million unikke brugere, 1,4 millioner sessioner og knap 4 millioner sidevisninger om måneden. Læs mere om muligheder for annoncesamarbejde med Boosted.dk her!

Artiklen fortsætter efter reklamerne:
Reklame-video:


Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk