Annoncørinfo for Boosted Magazine

Annoncering hos Danmarks største bilmedie

OM BOOSTED

Boosted.dk er det største online bilmagasin af sin slags i Danmark. Boosted.dk bringer dagligt alt indenfor bilnyheder, trafiknyt, debatindlæg, klummer, guides, events i ind- og udland, danske træf og meget mere.

Boosted.dk er repræsenteret på Facebook, Instagram, Snapchat og i vores nyhedsbreve. Vi er tre fuldtidsansatte på redaktionen – plus en flok faste freelancere.

Virksomheden bag Boosted.dk ejer også det store Auto Show Denmark i Odense Congress Center – se auto-show.dk

HVEM ER MÅLGRUPPEN?

Den typiske Boosted-læser er en mand (94 procent af læserne er mænd) i aldersgruppen 18-54 år (87 procent af læserne er i denne aldersgruppe). Han har ofte mere end én bil i husstanden, og han bruger væsentlig flere penge på biler end gennemsnittet. Han er meget aktiv online og på sociale medier, hvor der samles inspiration og søgt efter biler og udstyr til dem.

Annoncering hos Danmarks største bilmagasin

HVOR MANGE DANSKERE NÅR BOOSTED UD TIL?

Boosted.dk:
– 1.140.000 unikke brugere/måned
– 7.000.000 sidevisninger/måned
Boosted.dk har i over ti år været det rette sted at finde de bedste artikler om bilbranchen. Sitet har 1,14 millioner unikke brugere, 2 millioner sessioner og over 7 millioner sidevisninger om måneden.
Kilde: Analytics, december 2023

Sociale medier:
– 170.000 følgere
På Facebook er Boosted Magazine også landets største bilmedie med over 63.000 følgere og en månedlig rækkevidde på over en million mennesker. På Instagram har Boosted over 5.000 følgere. Det samme på Snapchat. Vi ejer desuden sitet Mandesiden.dk, som har over 97.000 følgere på sociale medier. I alt har vi altså over 170.000 følgere.

KONTAKT OS NU
Vil du promovere din virksomhed gennem Boosted? Så kontakt Kasper Erling nu på ke@boosted.dk