Reklame:

Annoncørinfo for Boosted Magazine

Annoncering hos Danmarks største bilmedie

OM BOOSTED

Boosted.dk er det største bilsite af sin slags i Danmark. Boosted.dk bringer dagligt alt indenfor bilnyheder, test af nye biler, trafiknyt, gør det selv-guides, events i ind- og udland, danske træf og meget mere.

Boosted Magazine blev fra 2013 til 2018 udgivet som trykt magasin, men vi er i dag et 100 procent onlinemedie på Boosted.dk, Facebook, Instagram, Snapchat og nyhedsbreve. Vi er tre fuldtidsansatte på redaktionen – plus en flok faste freelancere.

Virksomheden bag Boosted.dk ejer også det store Auto Show Denmark i Odense Congress Center – se auto-show.dk

HVEM ER MÅLGRUPPEN?

Den typiske Boosted-læser er en mand (94 procent af læserne er mænd) i aldersgruppen 18-54 år (87 procent af læserne er i denne aldersgruppe). Han har ofte mere end én bil i husstanden, og han bruger væsentlig flere penge på biler end gennemsnittet. Han er meget aktiv online og på sociale medier, hvor der samles inspiration og søgt efter biler og udstyr til dem.

Annoncering hos Danmarks største bilmagasin

HVOR MANGE DANSKERE NÅR BOOSTED UD TIL?

Boosted.dk – 1.140.000 unikke besøgende og over 7 millioner sidevisninger: Boosted Magazines hjemmeside har i over otte år været det rette sted at finde de bedste artikler om biler og gode tilbud på produkter og ydelser. Sitet har 1,14 millioner unikke brugere, 2 millioner sessioner og over 7 millioner sidevisninger om måneden.

Kilde: Analytics, juni 2022

Sociale medier – 170.000 følgere: På Facebook er Boosted Magazine også landets største bilmedie med over 63.000 følgere og en månedlig rækkevidde på over en halv million mennesker. På Instagram har Boosted over 5.000 følgere. Det samme på Snapchat. Vi ejer også sitet Mandesiden.dk, som har over 97.000 følgere på sociale medier. I alt har vi altså over 170.000 følgere.

Nyhedsbrev – 13.000 modtagere: Over 13.000 danskeres mailadresser modtager jævnligt artikler og gode tilbud. Her kan din virksomhed også blive repræsenteret på flere måder.

KONTAKT OS NU
Vil du promovere din virksomhed gennem Boosted? Så kontakt Kasper nu på ke@boosted.dk