Dansker kørte ikke over målstregen – vandt racerløb alligevel

Foto: SIDELINE SPORTS PHOTOGRAPHY

For andet år i træk sikrede Mikkel Jensen sig LMP2-titlen i IMSA Michelin Endurance Cup, selvom om han og teamkammerater ikke nåede over målstregen i finaleløbet.


Mikkel Jensen kunne søndag nat dansk tid for andet år i træk sikre sig den prestigefyldte mesterskabspokal i IMSA Michelin Endurance Cup. Det amerikanske langdistancemesterskab tæller de mest legendariske sportsvognsløb på den anden side af Atlanten; 24 Hours of Daytona, 12 Hours of Sebring, Six Hours of The Glen og 10-timersløbet Petit Le Mans.

Titlen kom i hus, selv om danskeren og teamkammeraterne fra PR1/Mathiasen Motorsport ikke nåede over målstregen på Road Atlanta.

LÆS OGSÅ: Politiet til 21-årig – Vi tager din bil

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Ben Keating havde et kritisk øjeblik for enden af start-mål-langsiden, og det stod hurtigt klart, at vi ikke kunne fortsætte løbet. Indtil det skete, gjorde han og resten af teamet stærkt stykke arbejde.

– Og netop vores stærke resultater undervejs i sæsonen betød netop, at vi havde point nok til at fortsætte kampen, selv om vi måtte udgå fra finalen. Løbets udfald gjorde, at vi alligevel sikrede mesterskabet, hvilket er noget af en triumf. Kæmpe optur. Og kæmpe tak til hele holdet for en fantastisk sæson, lyder det fra Mikkel Jensen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Næste opgave for Mikkel Jensen er sjette afdeling European Le Mans Series den 14.-16. oktober, hvor han stiller op til sæsonfinalen på portugisiske Portimao sammen med Car Guy Kessel Racing.

Artikler og reklamelinks:
Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk