Reklame:

Dansk triumf – Nicklas Nielsens Ferrari vinder det hele i Spanien

Søndag lykkedes det for Nicklas Nielsen og resten af AF Corse-teamet at køre sæsonens første sejr hjem i GT World Challenge Europe Endurance Cup.

Efter en udfordrende sæson uden topresultater lykkedes det endelig for Nicklas Nielsen, Alessio Rovera og Robert Schwartzman at sikre sejren i GT World Challenge Europe Endurance Cup.

Søndagens sejr på Formel 1-banen i Barcelona var den første for den nye Ferrari 296 GT3 i det benhårde langdistancemesterskab, og teamkammeraterne fra AF Corse-teamet fulgte endda trop og tog andenpladsen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Trekløveret lagde stærkt ud med at sikre pole position til det tre timer lange søndagsløb, hvor Nicklas Nielsen satte den tredje og afgørende tid.

Det var ligeledes danskeren, som kørte bilen over målstregen – ganske vist en andenplads, men da løbets førende bil på forhånd havde fået en fem sekunders tidsstraf, var det reelt som vinder af løbet.

LÆS OGSÅ: Professorer vil have nyt forbud: “Ingen bil må kunne køre over 40 km/t i Danmark”

– Det var et godt ræs! Kaotisk som altid, og med en del ulykker, men denne gang havde vi heldigvis farten til at være med helt oppe foran. Vi startede stærkt, mistede en position under et pitstop.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Men lykkedes med at komme tilbage igen og være med helt i front gennem løbet. Da den førende bil blev tildelt en tidsstraf på fem sekunder, gjaldt det bare om at holde os tæt på den, og det lykkedes.

– Jeg er virkelig glad lige nu, og det samme er resten af holdet. Perfekt afslutning på en eller svær og udfordrende sæson, lyder det fra Nicklas Nielsen.

 

Reklameblok:Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Nyheder direkte fra bilimportører, producenter, racerteams eller andre aktører i bilbranchen.
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?