Reklame:

Dårligt nyt på vej til Kevin Magnussen og Haas

Som det ser ud lige nu, må Haas kigge langt efter mere end 100 millioner kroner, som det amerikanske Formel 1-hold står til at miste. 

Formel 1-sæsonen 2023 er ikke slut endnu. Men det vil Haas nok ønske, at den var. I øjeblikket står holdet nemlig at miste mere end 100 millioner kr. i præmiepenge.

Det er konsekvensen af, at Haas er styret fra 8. til 10. pladsen i konstruktørstillingen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Helt konkret er forskellen i præmiepenge mellem en plads som nummer 8 eller 10. mellem 100 og 150 millioner kr.

Slutter Haas som nummer 10. i konstruktørstillingen, vil det ikke være noget nyt for holdet. Det gjorde Haas også i 2021, da kørebesætningen hed Mick Schumacher og Nikita Mazepin.

LÆS OGSÅ: 4 ud af 5 bilister: “Det er MEGET svært at se cyklister”

Mexicos grand prix, der blev endnu en pointløs omgang for Haas, havde dog en altoverskyggende overskrift for holdet. Nemlig Kevin Magnussen uheld på omgang 37.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Noget, der også satte sine spor i Nico Hulkenberg. Det betød nemlig mindre for tyskeren, at hans VF-23-racer sejlede ud af pointene og endte på en 13. plads.

– Intet af det er så vigtigt for mig i dag. Først og fremmest er jeg bare lettet over, at Kevin er okay efter sin alvorlige ulykke.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?