Brian skifter hundedyre Lamborghini-fælge ud med helt unikke La Formante-hjul

BF Lifestyle
Standard Superleggera-fælge koster en krig - men Brian ville have noget helt andet. De spritnye fælge kan du skimte bagved. Lørdag kan du se dem live til Boosteds store træf i Vejle.

Når ikke Lamborghini kan gøre det godt nok, må man jo kigge andre steder hen. Derfor har Brian Frederiksmose fået hjælp af fælgeksperterne fra Wheels-Parts.dk til at få bygget de ultimative drømmefælge til en hidsig Lamborghini Gallardo Superleggera.

Mange drømmer om at have en Lamborghini holdende hjemme i garagen. Den drøm er gået i opfyldelse for Youtuberen Brian Frederiksmose. Men det er ikke hvilken som helst Lamborghini – det er den specielle Gallardo LP 570-4 Superleggera, som er en lettere udgave med masser af kulfiber og hele 570 hk. 0-100 km/t tager 3,2 sekunder, og tophastigheden er 329 km/t.

Bilen er født med nogle ret sprøde fælge, som koster kassen – men de er meget mørke, og Brian drømte derfor om et sæt fælge, der var lidt mere flashy.

“Jeg ville gerne have noget unikt, jeg kunne sætte mit eget præg på. Så jeg kontaktede Wheel-Parts.dk, som har deres eget fælgmærke, La Formante”, fortæller Brian Frederiksmose.

Så modellen LF-6 fra La Formante blev valgt, da den slags fælge kan specialbygges præcis efter kundens ønsker. Det er todelte splitfælge i størrelserne 8,5×20″ foran og 11×20″ bagpå. Prisen for et komplet sæt i 20″ er knap 37.000 kr. med dæk.

La Formante fælge
Sådan ser en almindelig LF-6-model fra La Formante ud. Men Brians version er helt unik.

“De her fælge er lavet med enkelt kant og ikke dobbeltkant, som det plejer at være. Årsagen er de store keramiske bremser, der sidder på bilen. Og så er fælgene speciallavet med gold brushed kant og matsort center”, forklarer indehaver af Wheel-Parts.dk, Rawa.

I sig selv en meget unik løsning, men det var ikke helt nok for Brian, der lever af sin Youtube-kanal, BF Lifestyle.

“Vi har fået indgraveret ‘BF Lifestyle’ og ‘Superleggera’ i fælgene. Det er virkelig nogle fede detaljer, som jeg glæder mig til at vise frem i min næste video”, slutter Brian.

Men faktisk kan du allerede lørdag den 25. september se bilen med de nye fælge monteret, når Boosted og DC Workshop holder kæmpe træf hos My Garage fra kl. 12 til 18. Her kommer Brian forbi med bilen og er klar til at fortælle meget mere om de nye hjul.

Se begivenheden for det store træf HER! Og se meget mere til La Formante HER!

Kæmpe træf med Boosted, DC Workshop og My Garage
Ses vi til kæmpe træf lørdag den 25. september med Boosted og DC Workshop i My Garage?
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk