Nyt fælgmærke fra Danmark: La Formante speciallaves til din bil

Alufælge fra La Formante
Fælgene fra La Formante er super sprøde!

Dansk design er kendt over hele verden, men det er ofte for møbler, arkitektur og tøj. Men nu kan vi også bryste os af dansk design til fælge. Navnet er La Formante.

Hvis du ikke allerede har fundet ud af, hvilke fælge du skal have på din bil her til denne sæson, så er det altså på høje tid. Men hvorfor vælge de samme klassiske mærker, som du er vant til, og som alle andre kører rundt med?

Hvorfor ikke vælge et dansk design på dine nye sommerhjul? Øh, hvad snakker de om, tænker du måske nu. Men det er faktisk en mulighed at få vaskeægte dansk designede fælge fra en dansk virksomhed monteret på din bil. Du ved nok bare ikke, at det er en mulighed. Indtil nu.

Navnet på de nye, danske alufælge til bilen er La Formante. Det er gutterne fra Wheel-parts.dk, som står bag det nye fælgbrand – og de lover, at det ikke ‘bare’ bliver mainstream fælge til bilen i den knap så fede ende af kvalitets-skalaen.

Alle fælge fra La Formante speciallaves til hver bil.

Kvaliteten er i højsædet hos La Formante
“Vi går meget op i kvalitet. Alt, hvad vi tilbyder, er 100 procent CNC-fræst, og alt bliver produceret præcis efter kundens ønsker og behov”, forklarer Rawa fra La Formante.

Det betyder blandt andet, at du ikke sådan lige hopper forbi butikken i Rødovre og får monteret et nyt sæt La Formante. For hver eneste fælg bliver nemlig speciallavet til den enkelte bil. Processen fungerer sådan, at du enten bestiller i den ønskede størrelse over telefon eller mail. Eller den bedste løsning, hvor du kommer med din bil til værkstedet i Rødovre. Alt måles op, og der prøvemonteres forskellige størrelser med forskellig indpresning, så du er stensikker på, at dine drømme-hjul kommer til at sidde lige i skabet.

Så vælger du et af de mange super flotte designs, hvoraf du kan se dem alle i levende live i Rødovre. Derefter går La Formante i gang med at taste dine ønsker ind i deres system, og så går produktionen i gang.

Så triller du hjem igen og venter nogle uger, imens dine hjul bliver gjort klar til dig. Ønsker du hjælp til monteringen, så klarer La Formante og Wheel-parts.dk også det. Og det kan vi altså godt anbefale dig at takke ja til, for det er rigtig fedt at være i trygge hænder, når så lækre hjul skal monteres – først med dæk og så på selve bilen.

La Formante er ikke discount-fælge, hvilket absolut kan ses!

Hvad med størrelse og pris?
Størrelserne går fra 8″ til 12″ i bredden – og 19″ til 24″ i højden. ET er mellem 15 og 55. PCD er alle de gængse med fem huller fra 5×100 til 5×130.

Priserne er fra 6.299 kr. pr. stk. Men kontakt La Formante for et tilbud til netop din bil. Ring på tlf. 8171 0777 eller skriv her!

Og hvorfor så navnet La Formante?
“Det står for performance. Hvilket matcher godt med, at fælgene er fuld forged og letvægts – hvor en 20″ monoblock vejer 10 kg og todelt split vejer 14 kg”, slutter Rawa.

Læs mere på www.laformante.com

Hos Wheel-parts.dk kan du se alle de fede designs fra La Formante.
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk