BMW på tyske plader beslaglagt

Foto: screendump/Youtube

Også udenlandske statsborgere i udenlandsk indregisterede biler har værsgo at aflevere nøglerne, hvis de tages for vanvidskørsel i Danmark.

To mænd forsøgte natten til i dag at stikke af fra Syd- og Sønderjyllands Politi. De to kørte, skriver politikredsen i en pressemeddelse, for stærkt på en landevejsstrækning mellem Gram og Vojens.

Her er den højst tilladte hastighed 80 km/t, men BMW’en holdt en fart på 110 km/t. Hastigheden var dog ikke førerens eneste problem, under flugten valgte han nemlig også at styre BMW’en venstre om i en rundkørsel.

BMW’en fortsatte til Aabenraa – hvor de to i bilen – en 28-årig dansk mand og en 31-årig tysker – forsøgte at tage flugten til fods. De blev dog begge indhentet og anholdt. Føreren af BMW’en blev efterfølgende testet positiv for hash, og politiet beslaglagde på baggrund af hans kørsel bilen.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Ordensmagten vil nu gå efter at få bilen konfikseret.

Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser, at ejeren ikke ønsker at få beslaglæggelsen prøvet i retten.

Reklame-video:


Artiklen fortsætter efter videoen:
Bjørn Skjærup er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? så skriv til bj@boosted.dk