Reklame:

Bilmærker vil tilbage til Danmark – men vil kun sælge én type bil her

Det er 6 år siden, de sidst var her. Men nu vil General Motors tilbage til Europa, og Danmark kan være blandt de første lande.

General Motors har ikke været til stede i Danmark, siden man i 2017 solgte Opel til Peugeot/Citroen. Men faktisk er det endnu længere siden, amerikanerne for alvor har været Europa.

Men nu kan GM-skuden være vendt. Og det med kursen retur mod Europa. I hvert fald skriver Automotive News, at amerikanerne allerede dette efterår vil være tilbage på europæisk jord.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Og det kun med elbiler. For selvom General Motors har sagt, at man først i 2035 kun vil sælge elbiler på alle markeder, kommer det altså til at ske noget før i Europa.

Automotive News refererer til GM’s Europa-chef Jaclyn McQuaid og en række andre, interne kilder hos bilkoncernen.

LÆS OGSÅ: Her smører sure typer p-skilt ind i lort – “Nogen synes helt tydeligt, parkering skal være forbudt”

Her ligger Norge først for. Men både Sverige og Danmark skulle GM været meget interesseret i at sende biler til.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

GM’s europæiske comeback vil potentielt betyde, at mærker som Cadillac, Buick og Chevrolet – der trak sig fra Danmark i 2013 – vil have modeller på de danske veje.

GM er dog ikke meget for at sige noget om det. Ifølge Jyllands-Posten vil bilkoncernens presseafdeling ikke sige noget konkret om planerne.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?