Annonce:

Bilmærke stopper udviklingen af endnu en elbil

Det, der skal ende med at blive en elektrisk sedan, er den tredje elbil, Maserati stopper udviklingen af inden for kort tid.

Officielt forklarer Maserati sig med, at man på nuværende tidspunkt er bekymret for den kommende elbil Quattroporte Folgores performance.

Og at det er derfor, udviklingen af elbilen nu sættes i stå. Det er dermed den tredje elbil, som det italienske mærke stopper udviklingen af inden for ganske kort tid.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Men den officielle forklaring er muligvis ikke den eneste. Ifølge flere italienske medier, som Automotive News citerer, er Stellantis-mærket i økonomiske problemer.

Faktisk er der så meget lavvande i kassen, at Maserati angiveligt har bedt flere leverandører om at skære 6 procent af deres priser. Det samme bad mærket også om sidste år.

LÆS OGSÅ: FDM sviner bilister til: “Forsinker os alle”

De øvrige elbiler, som Maserati har pauset udviklingen af, er SUV’en Grecale og coupéen GranTurismo. De skulle have været præsenteret som elbiler i 2023.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Men nu siger Maserati, at man sigter efter en premiere i år. På den anden side er Maserati langt fra det første bilmærke, der ikke kan leve op til egne forventninger.

Faktisk er mere end halvdelen af alle nye biler siden 2020 på den ene eller anden måde blive forsinket i forhold til de enkelte bilmærkes oprindelige planer, skriver Automotive News.


Annonce:

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler