Reklame:

Bilmærke indgår bindende aftale med Tesla

Hvorfor opfinde den dybe tallerken selv, når det allerede er gjort? Nej vel?! Nu hopper Jaguar også med på Teslas ladenetværk.

Jaguar og Tesla har indgået en aftale. En aftale der betyder, at Tesla åbner 12.000 af sine ladestandere for det britisk-indiske mærke.

Indtil videre er der dog kun tale, om at Jaguar-ejere i Nordamerika – altså USA, Canada og Mexico – får glæde af den nye aftale.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Aftalen betyder dog også, at alle Jaguars nye elbiler fra 2025 ikke skal bruge en adapter for at blive koblet til Teslas ladenetværk.

Det skriver JLR-gruppen (Jaguar og Land Rover, red.) i en pressemeddelelse i denne uge.

LÆS OGSÅ: Rasende på dansk youtuber: “Ufatteligt dumt blær at køre 266 km/t lovligt”

Hos Jaguar er Mark Camilleri, der er ansvarlige for elektrificering, glad for aftalen med det amerikanske bilmærke.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Hos Jaguar er vi dedikeret i forsøget på at hjælpe vores kunder over i elbiler og opnå vores eget mål om co2-neutralitet i 2039.

Jaguar har da også travlt med at lægge afstand til sin historiske flåde af benzin- og dieselbiler. Senest i 2025 – altså om mindre end to år – vil mærket kun sælge elbiler.

I mellemtiden har mærket fået et søgsmål på halsen, efter flere bilister klager over katastrofale problemer med mærkets hidtil eneste elbil. Læs mere om det her.

Reklameblok:



Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?