Reklame:

Bilmærke fortryder: 6,2-liters V8-motor med 710 hestekræfter vender tilbage

Det skulle egentlig have været slut med de helt store V8-motorer hos Dodge. Men nu vender den 6,2-liters V8-motor tilbage.

Man har et standpunkt, til man tager et nyt. Og et nyt standpunkt har Dodge i den grad taget. Længe har mærket nemlig sagt, at man ville skille sig helt af med store V8-motorer.

Det viser sig nu at være en sandheds med en god del modifikationer. For det amerikanske Stellantis-mærke beholder faktisk V8-motoren. Ovenikøbet den helt store af slagsen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det bekræfter Dodge i en pressemeddelelse.

Modelåret 2024 bliver således også med den store 6,2-liters HEMI-V8’er mellem forhjulene på SUV’en Durango.

LÆS OGSÅ: Fra 1. oktober bliver parkeringsfinte ulovlig – ”Det er vanvittigt og uforståeligt”

Det betyder, at de 710 hestekræfter, som er kompressorfodret, overlever. Det selvom den samme motor står til at forsvinde i både Charger, Challenger og RAM-programmet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Den endnu større 6,4-liters suge-V8’er kører også med Dodge ind i 2024.  Den motor ‘nøjes’ med 475 hestekræfter. Men der er flere gode nyheder for den 5,7-liters Hemi-V8’er kører også videre.

 


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?