Reklame:

Bilejer: Sæt prisen i den kollektive trafik op – NU!

De 90 folkevalgte i Folketinget vil ikke hjælpe bilisterne med benzinregningen. Det bør passagerne i den kollektive trafik også kunne mærke, mener en bilejer.

Ekstra Bladet har fået en henvendelsen fra en læser, som synes det er mærkeligt, at passagerne i den offentlige trafik stadig kommer billigt fra A til B. Billigt set i forhold til hvor meget brændstofpriserne er steget.

Eksempelvis har trafikselskabet Midttraftik allerede i år brugt 150 millioner kr. mere på brændstof, end man havde budgetteret med. Alligevel er det ikke noget, passagerne mærker noget til. Det burde de ellers, mener bilejer, der vil have passagerne til at betale ekstraregningen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Priserne for at bevæge sig rundt i trafikken bør være solidariske og retfærdige, mener læseren Allan N., skriver avisen.

I går stemte Folketinget om at sænke afgifterne på brændstof. Det blev et klart nej. Faktisk stemte bare 3 af de 90 folkevalgte for borgerforslaget, der ellers havde opbakning fra tæt på 100.000 personer.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?