Reklame:

Betjent smadrede politibil – “Han jagtede en motorcykel”

Natten til lørdag forsøgte en betjent fra Midt- og Vestsjællands Politi at stoppe en motorcyklist. Han endte dog med at sætte en stopper for sig selv.

Natten til lørdag satte en betjent fra Midt- og Vestsjællands Politi en effektiv stopper for sig selv, da han i jagten på en motorcyklist mistede herredømmet over patruljevognen.

Det skriver TV2 Øst.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Betjenten, der endte i grøften, kom ifølge vagtchef Jesper Mortensen ikke noget til. Og der er således kun sket materiel skade.

Men motorcyklisten var efter ulykken en tabt sag for politiet. Undervejs i jagten på MC’eren gik det nemlig så stærkt, at betjenten ikke fik noget signalement af hverken motorcyklen eller dens fører.

LÆS OGSÅ: Bilist solgte totalskadet Tesla som skrot – nu logger bilen på hans Spotify i Ukraine

Vagtchefen kan kun oplyse, at motorcyklen var ‘mørk’. Så nu håber ordensmagten, at der kan være nogle vidner, som måtte have set noget.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Vejen, hvor betjenten mistede herredømmet, var i øvrigt kortvarigt afspærret, da patruljebilen – en Volkswagen Touran – måtte trækkes fri.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?