Bentley har bygget verdens mest avanceret bilsæde

Det teknologisk mest avanceret bilsæde i historien. Bentley er ikke blege for at kaste store ord efter deres seneste opfindelse. 


Bentley har offentliggjort endnu et billede, der viser en ny bil. Eller rettere kabinen i en ny kabinen i en ny model fra den engelske fabrik. Hele bilen må vi vente endnu et par dage med at få at se. Englænderne afslører den nemlig først i næste uge.

Til gengæld siger de allerede nu, at sæderne i den nye model vil være de teknologisk mest avanceret nogensinde. Hvert sæde har 22-vejs justering fordelt på seks områder og 177 punkter. Altså i hvert sæde.

Sæderne kan, siger Bentley, desuden automatisk registere temperaturen i kabinen og ‘forbedre’ den. Mere i detaljen går Bentley ikke. Men vi kan nok forvente noget i stil med, at den kommende bil vil forsøge at tilpasse temperaturen i forhold til hver enkelt passager.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Og så er der lyset i kabinen. Eller rettere dørene. Bentley siger, at der er 12 LED-dioder i hver fordør. Mens der er 22 dioder i bagdørene. Alt i alt mener englænderne, at det giver 24 milliarder lys-kombinationer.

Bilen identitet er som sagt endnu hemmeligholdt. Men meget lyder på, at Bentley i næste uge præsenterer en udgave af SUV’en Bentayga med lang akselafstand. Eller i hvert fald længere end de nuværende 2,9 meter.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk