Reklame:

Alfas nye superbil får Maserati-motor og 800 hestekræfter

Bilen, der ikke engang er præsenteret officielt endnu, er efter sigende allerede udsolgt.

Det går godt i Torino. I hvert fald på den adresse, hvor Alfa Romeos hovedkvarter ligger. Det italienske mærke kan således notere sig, at de ikke engang behøver præsentere en bil for offentligheden, før alt er meldt udsolgt.

Vi taler selvfølgelig om den nye superbil, Alfa Romeo ventes at præsentere 30. august. Mærkes sidste nogensinde med forbrændingsmotor.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Og det er i den grad noget, folk skal bede om. I hvert fald dem med penge nok. Det siges, at Alfa Romeo får Maseratis hjælp til motoren.

Ifølge Quattroruote låner Alfa Romeo den V6-motor, som Maserati bruger til deres superbil MC20. I Alfa-lingo vil det betyde 800 hestekræfter. Altså som minimum.

LÆS OGSÅ: Medie: Resterne af “Saab” genopstår – vanvittig bil skal bygges!

Det kan lade sig gøre, mener det italienske site, fordi Alfa Romeo får mindst én elektrisk motor til at hjælpe V6’eren på vej.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Og skal vi så lige rundet det med, at bilen – som ikke er vist offentligt endnu – altså er udsolgt. For det kan der meget vel være noget om. Alfa Romeo skulle nemlig ikke være interesseret i at bygge ret mange eksemplarer. “Nogle håndfulde” har allerede været nævnt.

Dermed vil der måske være endnu færre udgaver af den nye Alfa på vejene end en bil som Ferrari SP 3 Monza. En bil der kun skal bygges i 599 eksemplarer.

Tidligere på måneden kunne vi her på Boosted også fortælle, at den nye Alfa superbil allerede har fået sit navn. Læs mere om det her.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?