Reklame:

SÅ SKETE DET: Alfa Romeo bekræfter ny superbil – den sidste nogensinde med forbrændingsmotor

Det har længe været rygtet. Alfa har da heller ikke kunne tie helt om det. Og nu ved vi det – italienerne præsenterer en ny ‘superbil’ til august.

Du kan lige så godt skrive datoen ned allerede nu. Det er nemlig kommet frem, at Alfa Romeo den 30 august i år vil præsentere en ny superbil.

Det bekræftede Alfa Romeo-direktør Jean-Philippe Imparato selv i denne uge.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Nyheden kom, i forbindelse med at mærket præsenterede faceliftede Giulia og Stelvio-modeller i Kina.

Jean-Philippe Imparato er da også en mand, der tilsyneladende glæder sig helt enormt til at kunne fortælle mere om bilen til august.

LÆS OGSÅ: Det er ALDRIG sket før – De har fået tilladelse til at teste en flyvende bil

– Det her projekt er virkelig en drøm, der går i opfyldelse, sagde direktøren på et pressemøde tirsdag i denne uge.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Hvorfor Alfa Romeo lige har valgt 30. august, skal man nok bare kigge i Formel 1-kalenderen for at finde ud af. Den samme uge køres der løb på Monza-banen i Italien.

Alfa Romeos sidste hjemmebane-løb inden mærket trækker sig som hovedsponsor for Sauber. Noget Haas – og dermed Kevin Magnussen – måske får glæde af. Læs mere om det her.

Selvom Alfa Romeo ikke har sagt så meget om gadebilen endnu, har navnet 6C allerede været oppe at vende i flere medier. Hvilket vil give mening, eftersom den 4-cylindrede 4C og den tilsvarende med otte styk – 8C – allerede er bygget.

Reklameblok:


Og så har Alfa Romeo faktisk allerede en sekscylindrede motor på hylderne. Godt nok med Ferraris hjælp. Men den 2,9-liters V6’er med biturbo trives allerede i topmodellerne med tilbanet ‘Quadrifoglio’.

Noget, der allerede er bekræftet, er, at Alfa Romeo fra 2027 kun vil bygge elbiler. Så den nye superbil kan meget vel være italienernes farvel til forbrænding.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?