Reklame:

Aldrig har de solgt SÅ mange biler -selv Tesla troede ikke på det

Det går godt. Rigtigt godt faktisk. Det skal man bare stikke næsen i Teslas første kvartalsregnskab for i år for at konstatere. 

Sidste kvartal gik godt for Tesla. Rigtigt godt faktisk. Endda så godt at Tesla ikke selv troede på, at de vil sælge så mange biler.

Uden at trække pinen længere ud, står det nu sort på hvidt, at Tesla i løbet af de seneste tre måneder har solgt hele 466.00 globalt set.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det er 36 procent bedre end den samme periode sidste år. Flere biler er dog ikke nødvendigvis det samme som mere profit. Og måske særligt ikke i Teslas tilfælde.

Det skriver finansmediet Bloomberg.

LÆS OGSÅ: Direktør frygter, at danskerne mister interessen for elbiler

Alene i Danmark har mærket siden januar i år sat priserne på nye biler ned hele 5 gange. Først den 19. juli får omverden svar på, om Tesla indtjening også følger med de mange biler.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Ifølge Teslas egne tal sælger mærket langt flest Model 3 og Model Y. Apropos lige de biler så er eftermarkedet nu begyndt at røre på sig. Også med mere end fælge og aerodynamik.

For ny kom verdens første køleboks til visse Tesla-modeller på markedet. Men det er en dyr fornøjelse at holde drikkevarer kolde. Læs mere hvordan det hænger sammen her.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?