Annonce:

VIDEO: Biltyv flygtede ind i supermarked – “Jeg arbejder her bare”

En biltyv forsøgte aften nat at gemme sig i et supermarked under flugten fra politiet.

Færdselspolitiet i Michigan, USA, måtte fredag nat tage lidt alternative ruter i brug for at få lagt en biltyv i håndjern. Manden, der havde neglet en Dodge Charger, tog nemlig flugten ind i et Wallmart-supermarked, hvor han forsøgte at glide i ét med de ansatte.

Forinden havde politibiler jagtet manden i 45 minutter, ligesom en helikopter havde fulgt med fra oven. Og den kunne tyven altså ikke skjule sig for.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

For til sidst smed tyven bilen i nærheden af en Wallmart, som han flygtede ind i. Her fandt politiet dog hurtigt frem til ham. En bare 20-årig mand skulle det vise sig. Han forsøgte dog at forsvare sig med, at han bare arbejdede på stedet.

Da politiet ikke troede på den forklaring, forsøgte den 20-årige endnu engang at tage flugten. Denne gang til fods inde i selve supermarkedet. Han var dog ikke hurtigere, end at betjentene kunne løbe ham op.

LÆS OGSÅ: Salget er kollapset – danskerne gider IKKE disse biler længere

Politiet vil ikke ligefrem give manden ‘point’ for den opførsel. Så de nøjes med at notere sig, at ‘det altså er svært’ at løbe fra en helikopter. Den unge biltyv sidder nu varetægtsfængslet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

 

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler