Annonce:

Gunther Steiner: Haas vil ha’ en ny kører

Det amerikanske team lægger ikke skjul på, at man gerne ser en amerikaner sidde i et Haas-sæde.

Lige nu har Haas papirer på Kevin Magnussen og Nico Hulkenberg. Men måske er i hvert fald én af dem på vej ud. Teamchef Gunther Steiner lægger nemlig ikke skjul på, at det amerikanske hold gerne ser en amerikaner i et sæde hos dem.

Og det måtte gerne være Logan Sargeant, som lige nu gør sig klar til sin debutsæson i en Williams-racer. Dermed vil det være første gang, en amerikaner kører Formel 1, siden Alexander Rossi kørte fem løb for Manor Racing.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

LÆS OGSÅ: Her får bilister 18.000 kr. i bøde – politiet slår ned på ‘udstødningsstøj’

Og selvom Haas angiveligt kiggede i Sargeants retning, da man ledte efter Mick Schumachers afløser, blev den unge amerikaner alligevel fundet for let. Og det handlede om erfaring, understreger Steiner.

– Selvfølgelig vil det være godt for Haas med en amerikansk kører. Men lige nu tror jeg, vi ser udviklingen af en amerikansk kører. Og det bliver svært.

– Lige nu er der en amerikaner i Formel 1. Og han får brug for alt den opbakning, han overhovedet kan få. For lige nu tror jeg simpelthen ikke, den er der, siger Haas-chefen til det amerikanske medie KVUE.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Steiner mener dog, det vil være ‘fantastisk’ at se Sargeant i en Haas-racer, når først han har erfaring med sig.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler