Annonce:

Lamborghini har solgt den sidste Aventador for VANVITTIGT beløb

På grund af en grum skibsbrand måtte Lamborghini holde samlebåndet i live lidt længere – men nu er det helt slut for Aventador.

Det er den sidste Aventador… og så alligevel ikke helt. For den sidste Aventador, som Lamborghini byggede rullede af samlebåndet på fabrikken i Sant’Agata 27. september i år.

Det skete meget præcist efter 11 år og 11.465 biler. Hvis vi regner de eksemplarer med som nu ligger på bunden af Atlanterhavet, efter fragtskibet Felicity Ace sank tidligere på året.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Men det her er den sidste Aventador Ultimae Coupe. Og den havde du faktisk chancen for at vinde. Altså hvis du bød højt nok på en auktion. Det vindende bud lød på 1,6 mio. dollars svarende til 11,4 mio. danske kr. For at sætte det lidt i perspektiv kostede en Aventador fra 6,2 mio. kr. med fuld afgift i Danmark.

Men nu bliver det endnu vildere… også med prisen. For topmodellens afløser beholder V12-motoren. Den får dog hybridhjælp. Hvordan, den ser ud, ved vi først, når Lamborghini efter planen løfter sløret næste år.

 


Annonce:

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler