Annonce:

39-årig stoppet: Nu ryger kammeratens bil, men ikke for vanvidskørsel

Onsdag eftermiddag standsede politiet en 39-årig bilist som bestemt ikke ville sludre med ordensmagten.

Det var ikke første gang, at en 39-årig mand blev stoppet i bil, da Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi onsdag eftermiddag fik øje på ham. Faktisk havde manden slet ikke noget kørekort. Det oplyser kredsen i døgnrapporten.

Af samme grund havde den 39-årige heller ikke den store lyst til at tale med ordensmagten. I stedet forsøgte bilisten at ryste politiet af. Bl.a ved at køre ud over en græsrabat.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det lykkedes dog politiet at få stoppet kørslen. Herpå blev den 39-årige sigtet for en lang række overtrædelser af færdselsloven. Blandt andet den forkerte placering på vejen. Men fordi det langt fra er første gang, at manden snuppes for at køre rundt uden kørekortet, beslaglagde politiet bilen.

En bil som i øvrigt ikke tilhører den 39-årige men en 30-årig mand fra lokalområdet. Ud at han nu ikke længere har nogen bil, kan han se frem til en bøde på 2.500 kr. for i det hele taget at overlade en bil til en person uden kørekort.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler