Annonce:

BMW: Vi tænker “hele tiden” på en ny superbil

M-afdelingen skal bare finde ud af, hvordan en superbil vil fungerer i mærkets nuværende modelprogram. 

BMW kan andet og mere end at tage penge for ting som sædevarme på abonnement. Eksempelvis fortæller chefen for M-afdelingen, han hedder Frank van Meel, at hans folk hele tiden har én superbil i tankerne.

Det betyder, som han siger til Autocar, dog ikke (desværre, red.) ikke, at BMW nødvendigvis gør noget ved det. Heller ikke selvom BMW faktisk ikke har haft en superbil på programmet, siden den sidste M1 blev samlet i 1981.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Men jeg overvejer altid, hvordan det (med en superbil, red.) ville kunne lade sig gøre, siger M-chefen.

Vision M fra 2019 er det tætteste, vi formentlig kommer en superbil med BMW-emblem. Og den er allerede ved at have nogle år på bagsmækken. Desuden var den langt fra en topprioritet på chefgangene i Bayern. Der kom lige en SUV med navnet XM i vejen.

Noget andet er, at Frank van Meel ikke føler, at BMW har noget at bevise. I hvert fald ikke når det kommer til hestekræfter, køreegenskaber og ren performance. Derfor ser vi måske aldrig en superbil i tyskernes modelprogram. Men i det mindste står døren altid på klem.

BMW M1 fik aldrig en efterfølger. Vision M fra 2019 er det tætteste, vi kommer på en arvtager. I hvert fald i ånden. Foto: BMW

Annonce:

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler